Utlendingsrett

Utlendingsrett er et rettsområde som regulerer forholdene knyttet til utlendingers opphold i Norge.

Det omfatter lovene, forskriftene og praksisen som gjelder for utlendinger som ønsker å bo, arbeide eller studere i landet. Utlendingsretten håndterer også spørsmål om statsborgerskap og rettigheter knyttet til oppholdstillatelser.

Hvis du trenger hjelp eller rådgivning innen utlendingsrett, kan du søke hjelp fra spesialiserte advokater som Advokatene i Advokatfirmaet Tveter & Kløvfjell, som har lang erfaring og ekspertise innen dette feltet.

Asyl-advokat-beskyttelse-oslo

Vår erfaring, din trygghet

Advokatene hos Avokatfirmaet Tveter & Kløfvjell arbeider kontinuerlig for at vår kvalitet og service skal oppleves som svært god. Tilbakemeldinger fra våre kunder og klienter gjenspeiler den erfaring og kompetanse vi gjennom lang tid har opparbeidet oss.
 

Alle våre advokater og advokatfullmektiger følger regler for god advokatskikk i håndtering og avregning av advokatoppdrag.

Les mer Om oss

Mer om våre tjenester:

Hvis du trenger hjelp eller rådgivning innen utlendingsrett, kan du søke hjelp fra våre spesialiserte advokater med lang erfaring og ekspertise innen dette feltet.

24-årskravet
Vurderer du å studere i Norge som utlending?
Da er det viktig å være klar over at du må søke om en studietillatelse for å kunne forfølge utdannelsen din her.
Arbeidstillatelse-utlendingsrett-advokat-oslo
Vi er en autoritativ kilde som spesialiserer oss på å bistå med arbeidstillatelser. Vårt mål er å gi deg all nødvendig informasjon og veiledning for å oppnå oppholdstillatelse med rett til å arbeide i Norge.
Asyl-advokat-beskyttelse-oslo

I denne artikkelen vil vi utforske asylprosessen i Norge, kravene som må oppfylles, og betydningen av beskyttelse for dem som trenger det mest.

Besøksvisum-visum
Vi i Advokatfirmaet Tveter & Kløvfjell er eksperter på å hjelpe utlendingsrett, og vi vil guide deg gjennom søknadsprosessen for å sikre at du får en søknad av høy kvalitet som kan øke sjansene dine for å få innvilget visum.
Bortvisning-utending-advokat-oslo
I denne artikkelen vil vi gi deg en omfattende veiledning om bortvisning, klagerettigheter og prosessen involvert i å gjenvinne adgang til Norge.
Menneskehandel-hva er-advokat-oslo
Menneskehandel er en alvorlig kriminell handling som rammer sårbare mennesker. Det er viktig å forstå dine rettigheter dersom du tror du kan være offer for menneskehandel.
Familieinnvandring-Familiegjenforening-advokat-oslo
Ønsker du å søke familiegjenforening med en EU/EØS-borger som bor i Norge?
Da kan det være lurt å kontakte en advokat før du sender søknaden til norske myndigheter.
Statsborgerskap-norsk-advokat-oslo-norge
Ønsker du å bli norsk statsborger? Da kan Advokatfirmaet Tveter & Kløvfjell være din vei til suksess. Vi er eksperter på statsborgerskapssaker og har lang erfaring med å hjelpe klienter gjennom hele prosessen.
Sterke-menneskelige-hensyn-utlendingsrett-advokat-oslo-beste
Vi forstår viktigheten av sterke menneskelige hensyn ved vurderingen av oppholdstillatelse på humanitært grunnlag i Norge. Som et anerkjent advokatfirma, er vi dedikert til å hjelpe våre klienter med å forstå og navigere gjennom de komplekse utlendingslovene.
Vurderer du å studere i Norge som utlending? Da er det viktig å være klar over at du må søke om en studietillatelse for å kunne forfølge utdannelsen din her.
Oppholdstillatelse
Som en faglært utlending kan du ha rett til å søke om en arbeidstillatelse i Norge. Regelverket som regulerer dette, er nedfelt i utlendingsloven og utlendingsforskriften.
Tvangsekteskap-Juridisk-bistand-i-saker-om-tvangsekteskap-advokat-oslo
Tvangsekteskap er en praksis der en person blir tvunget inn i et ekteskap mot sin vilje. Det er viktig å skille mellom tvangsekteskap og arrangerte ekteskap.
Utvisning-utvisningssaker-advokat-oslo

I denne artikkelen vil vi utforske ulike grunner for utvisning, prosessen rundt utvisning og de rettighetene man har som berørt part. Vi vil også se nærmere på spesielle forhold knyttet til utvisning av EU/EØS-borgere.

Besøksvisum-visum
Dersom du ikke er en norsk borger eller en EU/EØS-borger og ønsker å besøke Norge, må du ha en tillatelse. Denne tillatelsen kalles visum/Schengenvisum.

Snakk med oss

Eller send din forespørsel


*Ved innsending av kontaktskjemaet samtykker du til vår Personvernerklæring

Våre advokater bestreber hele tiden etter å oppnå de beste resultater for våre klienter. Vi tilstreber effektivitet og produktivitet, og riktig rådgivning til våre klienter. Våre klienter skal oppleve sterk faglighet, rask responstid, og et stort personlig engasjement rundt deres sak. Våre advokater jobber ofte teambasert på den enkelte sak.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få med deg siste nytt i advokat bransjen.