Hvorfor Velge Advokat Oslo?

Juridiske tvister

Når det oppstår juridiske utfordringer, trenger du et team som kombinerer ekspertise, erfaring og dedikasjon. På Advokat Oslo, er et topplag Advokatfirma Oslo forpliktet til å tilby omfattende juridiske løsninger som er skreddersydd for å møte dine spesifikke behov. Enten du står overfor en forretnings tvist, familie rettssak eller en straffesak, vårt team av kjente advokater Oslo er her for å veilede deg hvert trinn på veien.

Kompetanse

Hos Advokat Oslo tilbyr vi en personlig tilnærming, som sikrer at hver klient får den fokuserte oppmerksomheten og strategiske rådene de fortjener. Vi i Advokat Oslo har en dyp forpliktelse til å oppnå best mulig resultat for deg. Vi er stolte av vårt rykte og tilbakemeldingene klienter kommer med til Advokat Oslo, som leverer resultater. Dersom du velger advokat Oslo kan det utgjøre hele forskjellen i ditt sakstilfelle.

Klar til å ta det første steget? Kontakt Advokat Oslo i dag for å avtale en konsultasjon med en av våre erfarne advokater Oslo fagfolk. La oss hjelpe deg med å navigere dine juridiske utfordringer med tillit.

Våre Juridiske Tjenester

Vi tilbyr et bredt spekter av juridiske tjenester for å imøtekomme de ulike behovene til våre kunder:

Familierett

Familierett

Fra skilsmisse til barnefordeling, våre kjente advokater i Oslo gir medfølende og effektiv representasjon i alle familierettslige spørsmål.

Næringsrett og Selskapsrett

Enten du trenger råd om kontrakter, fusjoner eller selskap tvister, vår Advokatfirma Oslo har ekspertisen til å hjelpe virksomheten din til å blomstre.

Strafferett

Forsvar og strafferett

Vår erfarne advokat Oslo-teamet er dedikert til å beskytte dine rettigheter og forsvare din frihet.

Eiendomsrett

Eiendomsrett

Vi tilbyr ekspertveiledning om eiendomstransaksjoner, tvister og juridisk overholdelse.

Arbeidsrett

Arbeidsrett

Beskytt dine rettigheter på arbeidsplassen ved hjelp av Osloadvokatene som forstår kompleksiteten i arbeidsretten.

Barnefordeling

Barnefordeling

Fra skilsmisse til barnefordeling, våre kjente advokater i Oslo gir medfølende og effektiv representasjon i alle familierettslige spørsmål.

La oss hjelpe deg å oppnå suksess

På Advokat Oslo, tror vi at effektiv juridisk representasjon starter med en dyp forståelse av våre klienters behov og mål. Vår advokater Oslo jobbe tett med deg for å utvikle en strategi som er skreddersydd for din unike situasjon. Enten du trenger juridisk rådgivning eller full representasjon, er teamet vårt klare til å gi deg den støtten du trenger for å lykkes.

Få ekspertisen du fortjener

Ikke nøye deg med mindre når det gjelder dine juridiske spørsmål. Stol på ekspertisen til kjente advokater Oslo på Advokat Oslo for å gi deg de førsteklasses juridiske tjenestene du fortjener. Enten du har å gjøre med en kompleks sak eller trenger enkel juridisk rådgivning, Oslo Advokatene i vårt firma er her for å hjelpe deg med å oppnå best mulig resultat.

Vår kompetanse

advokat oslo
Barnefordeling

Betydningen av folkeregistrert adresse for barn ved delt bosted

advokat oslo

advokat oslo

Mange foreldre avtaler delt bosted for felles barn ved samlivsbrudd. Et sentralt spørsmål er da om barnet kan ha folkeregistrert adresse hos begge foreldrene. Delt bosted innebærer ikke nødvendigvis at barnet tilbringer like mye tid hos foreldrene. Foreldrene kan avtale delt bosted, men ha en ulik fordeling av antall dager.
Barnefordeling

Hva vektlegger domstolene i en barnefordelingssak?

I denne artikkelen skal vi kort si noe om hvilke momenter domstolene typisk vil vektlegge i barnefordelingssaker. Med barnefordelingssaker mener alle tvister som gjelder foreldreansvar, flytting med barn til utlandet, hvor barnet skal bo fast og samvær.

Det overordnede hensynet som domstolene skal bygge sin avgjørelse på er hensynet til hva som er til barnets beste jf. barneloven § 48.

advokat oslo
advokat oslo
Skilsmisse

Hvem beholder boligen ved skilsmisse?

I et skilsmisseoppgjør vil det kunne oppstå uenighet om hvem av ektefellene som skal overta boligen.

Noen ganger ønsker begge å overta boligen, noen ganger ønsker den ene å overta boligen, mens den andre ønsker at boligen skal legges ut for salg på det åpne markedet.

Siste artikler

Arverekkefølgen i rettsak

Arverekkefølgen i Norge

Personvern og GDPR

Uskifterett etter ny arvelov

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få med deg siste nytt i advokat bransjen.